Cum a dat clasă o Dacia 1310 bolizilor moderni. Șoferul mașinii urcă lejer o pantă înzăpezită și continuă drumul neabătut VIDEO

O mașină Dacia 1310 reușește să facă față cu succes unui drum acoperit cu zăpadă în timp ce alte mașini de generație nouă sunt blocate în trafic.

Totul s-a întâmplat Turcia, unde zăpada este o raritate, scrie ZDI.ro. În această țară a nins în ultimele zile, iar multe artere rutiere au pus probleme mari șoferilor luați prin surprindere.

Un moment inedit a fost surprins de un şofer de autobuz, pe o autostradă cu urcare mai pronunţată, care pusese în dificultate cam toate vehiculele care se aflau acolo. Câteva erau oprite pe dreapta pentru că nu puteau urca, alte câteva înaintau cu greu.

Şi printre ele, cu nonşalanţă, se strecoară o maşină cunoscută de noi drept Dacia 1310, dar care se vindea în Turcia cu sigla Renault. Din punct de vedere tehnic şi chiar ca şi design, însă, e aceeaşi maşină, în esenţă, scrie piataauto.md.

Imagini asemănătoare au mai fost publicate pe rețelele de socializare.

Această filmare a fost postată pe grupul de Facebook ”Ești din Craiova Dacă”.

”Faceti loc, trece regina soselelor!!!” scrie cel care a postat imaginile. Internauții au distribuit masiv imaginile și au lăudat vechea Dacie. ”Da era mașină ce o reparai pe marginea drumului… Acum vine platformă și o ia… De ce or fi complicat lucrurile, când putea fi simple…??”, scrie un utilizator.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *