Cum a fost pedepsit un șofer bucureștean, pentru că a parcat pe două locuri. Ce mesaj a găsit, scris cu markerul pe mașină

Un șofer bucureștean s-a ales cu mașina vandalizată, după ce ar fi parcat pe două locuri. Nu a fost de ajuns că autoturismul lui a fost „pictat” cu markerul, căci a fost și postat pe un grup de Facebook, destinat conducătorilor auto care șofează nu tocmai bine. Postarea a devenit virală, după ce internauții au văzut ce scria pe ușa mașinii. 

Un șofer din București a făcut-o lată! S-a ales cu mașina vandalizată, după ce ar fi parcat pe două locuri. Se pare că a deranjat un alt șofer, care a decis să-i lase un mesaj foarte…„frumos”. A preferat să nu-i lase vreun mesaj în geam, ci direct pe ușile autoturismului. A luat un marker și a trecut la treabă. După cum se poate observa, proprietarul autoturismului n-a putut să scape prea repede de „semnele” de pe el. Imaginile au ajuns virale pe un grup de Facebook, unde mai mulți șoferi și-au dat cu părerea despre gestul total nepotrivit. Unii sunt de părere că a fost vorba despre un act de vandalism, nefiind ceva amuzant.

„Ai parcat pe două locuri. Că**narule”, se arată în mesajul scris pe mașina respectivă.

Mulți dintre conducătorii auto, care au văzut fotografia cu mașina, sunt de părere că a fost vorba despre un act de vandalism. Unii susțin că atunci când un șofer parchează pe două locuri, poți suna la Poliție, nicidecum nu trebuie să recurgi la un astfel de gest. Te poți alege cu probleme serioase dacă alegi să-ți bați joc de bunul altcuiva.

Nu se mai găsesc stickere din acelea”imposibil” de îndepărtat după oglindă, lunetă, etc?”, a scris cineva.

Dar ăștia care vandalizează mașini, nu trebuiesc puțin schingiuiți? Ce să cauți, să pui mâna pe bunul altui om? Sunați la Politie, vine, constată și îi aplică amendă”, i-a răspuns un șofer.

„Mașina asta a mai fost postată pe grup acum câteva zile și cel căruia i-am dat tag spunea că se șterge ușor că e marker când i-am spus că se numește vandalism”, a fost alt comentariu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *