Cum a încercat un șofer din Suceava să se răzbune pe polițistul care l-a amendat. A regretat amarnic!

Cum a încercat un șofer din Suceava să se răzbune pe polițistul care l-a amendat. A vrut să-i dea o lecție agentului de poliție, dar mai apoi a regretat amarnic!

Șoferul a fost tras pe dreapta după mai multe abateri în trafic, pentru care a fost sancționat. Nemulțumit de ce i se întâmplă, bărbatul a crezut că poate scăpa basma curată, ba chiar, a vrut să-i dea o lecție agentului de poliție.

Cum a încercat un șofer din Suceava să se răzbune pe polițistul care l-a amendat

El a sunat la 112 și a anunțat că polițistul care l-a tras pe dreapta era băut. Din nefericire pentru şofer, totul s-a întors împotriva sa şi a regretat instant, după ce agentul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

“Sâmbătă, 30 decembrie, la orele 15.38, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de un bărbat despre faptul că un polițist care l-a oprit pentru efectuarea de verificări la intersecția străzilor Calea Burdujeni cu Gheorghe Doja, este băut.

La fața locului s-a deplasat șeful Secției de Poliție Burdujeni care i-a identificat pe reclamantul M. Alexandru în calitate de conducător al autoturismului marca  Land Rover și echipajul de poliție format din doi agenți de poliție și un polițist local.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul care conducea autoturismul marca Land Rover a fost oprit în trafic de către echipajul de poliție, iar în urma verificărilor s-a stabilit că șoferul a comis mai multe abateri contravenționale rutiere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *