Cum a intrat un șofer cu bolidul într-un restaurant de la Băile Herculane

Accident violent la Băile Herculane. Un șofer a intrat cu mașina în restaurantul unui hotel. Mai grav este că pe bancheta din spate avea un copil de 6 ani.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani încerca să iasă din parcarea unui hotel, însă din neatenție, a apăsat puternic pe accelerație. Această acțiune a dus la pătrunderea mașinii sale BMW în interiorul restaurantului hotelului, provocând daune semnificative, potrivit observatornews.ro.

Nevătămat, dar cu pagube materiale mari

Cu toate că pagubele materiale au fost considerabile, atât șoferul cât și copilul din mașină au scăpat nevătămați. Din fericire, în momentul accidentului nu se afla nicio altă persoană în apropiere, evitându-se astfel eventuale victime.

Rezultate negative la testele de alcoolemie și droguri

Șoferul a fost supus testelor de alcoolemie și droguri, iar rezultatele acestora au fost negative. Cu toate acestea, responsabilitatea pentru distrugerile provocate va fi stabilită în conformitate cu legile în vigoare.

Dosar penal deschis pentru distrugere

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru distrugere în urma acestui incident. Șoferul va trebui să răspundă în fața legii și să suporte consecințele legale ale acțiunilor sale, indiferent de rezultatele testelor efectuate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *