Cum arată sora Andreei Marin. Se numește Cristina Chiser și este cu cinci ani mai mică decât vedeta

Cum arată și cu ce se ocupă sora mai mică a Andreei Marin

Cristina Chiser este o blondă frumoasă care activează în domeniul afacerilor. Seamănă foarte bine cu sora ei, Andreea Marin cu care are o relație foarte bună. Cele două mai au și un frate vitreg.

Cu toate că este foarte frumoasă, sora Andreei Marin nu a vrut să aibă de-a face cu lumea showbiz-ului și s-a lansat, alături de soțul ei, în afaceri.

Andreea Marin și Cristina au avut dintotdeauna o relație foarte frumoasă, mai ales că au trecut printr-o pierdere enormă când erau destul de mici. Mama lor a murit în urma unui accident de mașină.

Peste ani, tatăl lor s-a recăsătorit de două ori.

Timpul a trecut, iar Andreea și Cristina au devenit soții și mame. Amândouă au fiice și se mândresc cu asta. Ori de câte ori are ocazia, Andreea Marin vorbește numai în termeni laudativi la adresa surorii sale cu cinci ani mai mică. Și pentru că nimic nu este întâmplător, între fiica divei de televiziune și fiica Cristinei, există aceeași diferență de vârstă.

Odinioară, eram două surori ce își petreceau timpul liber împreună „ca fetele” și se bucurau să împărtășească orice noutate sau curiozitate. Peste timp, am devenit mămici și astăzi ieșim cu fetele noastre, ce au aceeași diferență de vârstă ca și noi, retrăind parcă propria copilărie când le priveam așa cum sunt, vesele, pline de energie, de întrebări și ghidușii. (…) Avem domnișoare cu acte în regula, ce să mai vorbim, a spus Andreea pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Cristina Chiser, sora Andreei Marin are doi copii, respectiv un băiat și o fată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.