Cum au luat țeapă afaceriștii care credeau că se pot îmbogăți de pe urma lui Umbrărescu

Autostrada care va conecta Moldova de Muntenia reprezintă o oportunitate majoră pentru dezvoltarea economică a județului Buzău, în special a municipiilor Buzău și Râmnicu Sărat. Însă, această inițiativă a stârnit rapid interesul oamenilor de afaceri din zonă, care și-au dorit să profite de această perspectivă și să obțină câștiguri rapide, scrie bltz24.ro.
Unii “oameni de afaceri” locali au încercat să profite de organizarea șantierului de construcție a autostrăzii, anticipând că investitorul principal, Umbrărescu, va avea nevoie de materiale de construcții, cum ar fi piatră, ciment sau asfalt, și că ei vor putea furniza aceste materiale la prețuri avantajoase.

Cu toate acestea, s-a întâmplat contrariul așteptărilor lor. Umbrărescu nu a ales să colaboreze cu niciun speculant local din Râmnicu Sărat sau Buzău pentru a achiziționa materialele de construcții necesare. Potrivit unor surse, omul de afaceri băcăuan nu are încredere în oamenii de afaceri din această zonă.

Acei oameni de afaceri care sperau la un câștig rapid și la speculă sunt de obicei cei care execută lucrări de slabă calitate, bazându-se exclusiv pe înțelegeri cu statul și practicând prețuri supraestimate. Cu toate acestea, Umbrărescu a ales să nu se asocieze cu astfel de persoane, demonstrând încă o dată că nu dorește să se implice în afaceri dubioase pentru a se îmbogăți rapid.

Pentru a evita orice problemă sau lipsă de resurse, Umbrărescu a decis să-și organizeze propriile șantiere de construcție. Astfel, stațiile de beton și asfalt au fost deplasate pentru a se asigura că nu vor apărea dificultăți în obținerea acestor materiale. De asemenea, agregatele necesare au fost aduse din zona Bacăului.

Viitoarea autostradă care va lega Moldova de Muntenia va reprezenta nu doar o conexiune rapidă între cele două regiuni, ci și o oportunitate pentru dezvoltarea economică și infrastructurală a celor două zone. Odată finalizată, această autostradă va deschide noi perspective pentru afaceri, turism și dezvoltare regională.

Este important de menționat că refuzul lui Umbrărescu de a colabora cu speculanții locali nu trebuie interpretat ca o lipsă de încredere în potențialul economic al județului Buzău sau al municipiilor Buzău și Râmnicu Sărat. De fapt, este un semnal clar că investitorii serioși și responsabili sunt bineveniți în zonă și că se dorește o colaborare bazată pe transparență și calitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *