Cum s-a produs accidentul cu 2 morți de pe Autostrada A1. Victimele nu au avut nicio șansă

Tragedie în această dimineaţă pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, aproape de Ciorogârla. Doi tineri au murit după ce maşinile pe care le conduceau au fost izbite într-o betonieră de un TIR care venea cu viteză. Autorul accidentului le-ar fi declarat anchetatorilor că nu a fost atent şi nu a putut frâna la timp. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

VIDEO AICI

Ciorogârla, ora 7 şi 30 de minute. O betonieră şi două dubiţe erau staţionate, una în spatele celeilalte, pe prima bandă a autostrăzii, la capătul coloanei de maşini care aşteptau să intre în Bucureşti. Din spatele lor, un TIR a venit cu viteză: în jur de 90 de kilometri la oră, spun surse din poliţie. Şoferul nu a reuşit să oprească la timp.

Prinse ca într-o menghină, cele două dubiţe au fost distruse în totalitate

Puiulescu George, şoferul betonierei:Prima dată, eu am zis că e o singură maşină, după aceea ne-am dat seama. Mi-a fost frică să mă gândesc când am văzut ce e în spate. M-am gândit ce e acolo. Nu am avut tăria să mă duc să văd ce se întâmplă acolo.

Anne Marie Ciolca, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: Poliţiştii Biroului de Poliție Autostrăzi 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Autostrada 1 – km 17, în zona localității Ciorogârla, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 5 autovehicule.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.