CUM SĂ MENȚII CONFORTUL ÎN CABINA CAMIONULUI

Vrei confort, așa e?

✔️  Când pleci la drum pentru a transporta marfa către destinația dorită de beneficiar, drumul poate fi mai lung sau mai scurt. Oricare ar fi acesta, recomandăm să îți creezi confortul potrivit stilului tău. Avem pentru tine Husa încălzire scaun camion, care este foarte potrivită încă la acest ceas de martie când a revenit frigul, în unele zone fiind chiar și zăpadă…
Pe truckmagia.ro avem multe accesorii utile, poți alege ceea ce se potrivește mașinii tale. Când te afli la volan și privești cu plăcere drumul ce se așterne in față. Pasiunea care te-a adus spre această meserie te ajută mult să reziști la eventualele probleme care pot apărea. Una din problema este cea legată de  îngreunările de trafic, trebuind să devii mult mai atent decât atunci când drumurile sunt mai libere.
 

Spațiu lejer, curat

✔️  Precum a fost recomandat nu de mult, este de evitat aglomerarea parbrizului cu multe obiecte de decor, mulți șoferi de camion au obiceiul de a le plasa în cabină.  Trebuie asigurată vizibilitatea cât mai bună pe toate direcțiile pentru ca sa poți conduce în condiții optime.


Ambient plăcut


✔️  Îți place să asculți muzică? E frumos să te relaxezi ascultând muzica. S-a observat că mulți șoferi pentru a elimina starea de plictiseala care îi cuprinde după ore lungi de condus, vor sa folosească telefonul, rețelele de socializare. Este absolut interzis ca în timpul condusului să te pui să vezi ce mai e nou pe Facebook sau pe Youtube! Acestea distrag atenția de la trafic si de aceea sunt interzise. În momentele de pauză pentru o cafea, nu zice nimeni să nu vezi ce mai postează prietenii, însă doar atunci, nu când te afli la volan.


Organizare interioară


✔️  Cum faci ca totul să fie aranjat frumos? Se întâmplă să aduni ambalaje diverse de la gustări, hârtii cu notițe și multe altele. Pentru ca spațiul interior al cabinei să fie confortabil, ai grijă ca să te ocupi în pauze de această mică curățenie. Evită să lași prin cabina lucrurile de care nu ai nevoie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.