Cum şi-a înmatriculat un român din Anglia maşina! Bucureştenii l-au arătat cu degetul pe stradă!

Cum şi-a înmatriculat un român din Anglia maşina! Bucureştenii l-au arătat cu degetul pe stradă!

La direcţia de Înmatriculări Auto şi Permise există o listă destul de lungă cu numerele de înmatriculare interzise să fie alocate unor autoturisme, între acestea regăsindu-se trimiteri la cuvinte ofensatoare, cu conţinut ”dubios” ori care au legătură cu anumite institituţii publice. Regula nu se aplică însă autoturismelor înmatriculate în alte ţări, iar mulţi români profită de acest lucru.

A fost fotografiat în faţa liceului ”Jean Monnet” un autoturism înmatriculat în Anglia care avea un număr ales special pentru a transmite un mesaj.

Românul şi-a înmatriculat BMW-ul cu numărul ”FII DUR”, făcând referire probabil la modul său de a se comporta. Bărbatul reuşeşte, cu siguranţă, să iasă în evidenţă şi să stârnească interesul tinerelor dornice de o relaţie cu un ”băiat rău”!

De asemenea, un român a ţinut să aibă un număr de înmatriculare special, aşa ca a pus ”MISERUPE”, autoturismul fiind înmatriculat în Virginia. Amuzat de combinaţia pe care a ales-o, bărbatul a ţinut să se pozeze lângă autoturism împreuna cu un prieten.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *