Dacia Evolut,noua bijuterie a industriei auto romanesti,pregatita sa concureze cu gigantii din domeniul auto mondial

Dacia reușește să se reinventeze cu fiecare model nou scos sau fiecare facelift. După ce producătorul de la Mioveni a trecut sub aripa Renault, mașinile românești au devenit din ce în ce mai atrăgătoare și mai moderne. Un designer pasionat de mașini a propus însă mai multe modele noi pentru Dacia, cu o nouă linie îndrăzneață a caroseriei, dar care păstrează și mai multe detalii tradiționale.

Dacia Evolut,modelul propus de un pasionat auto

Nu este primul concept car „Dacia” propus de pasionatul auto. Acesta a mai scos proiecte pe care a pus sigla producătorului argeșean. Astfel, un concept car numit „Shark”, un roadster în patru uși, a aprins imaginația fanilor mașinii de la Mioveni. De asemenea, Puiu Nicolae a desenat și o decapotabilă în două uși pe care a numit-o „Aventurier”.

Prima decapotabile romaneasca, vine sub numele de Dacia Aventurier, este un model sportiv, si o „perla” gata sa concureze cu gigantii din domeniul auto.

Dacia Aventurier este un automobil cu doua portiere si 5 locuri, dotat cu un plafon rabatabil. Adica un hardtop care, in momentul in care este ridicat, transforma masina intr-un sport-coupe asemenator cu Audi TTm conform 4tuning.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *