DACIA PICK-UP DEBUTEAZĂ CU 115 CAI-PUTERE, PREȚURI DE LA 22.600 DE EURO

Gama Dacia din România se îmbogățește cu un gospodar: Duster Pick-up. Are benă spațioasă și poate căra 500 de kilograme.

Dacia a anunțat că începând cu 22 Octombrie va comercializa și o versiune pickup pentru Duster, botezată sugestiv Duster Pick-Up. Această versiune de caroserie este dezvoltată în parteneriat cu Romturingia — cel mai de seamă carosier de Dacii din România.

Spre deosebire de SUV, Duster Pick-Up se debarasează de locurile din spate, unde acum găsești o benă cu lungimea de 1,65 de metri, cu un volum de 1.000 de litri. Trenul de rulare nu a suferit modificări, Pick-Up având o sarcină utilă de 500 de kilograme. Bena se poate și acoperi, Dacia oferind un acoperiș din materiale compozite, așezat pe o structură metalică.

O singură motorizare este disponibilă pentru Duster Pick-Up: dieselul Blue dCi cu 115 cai-putere și 260 de Newtoni-metru, disponibili de la 2.000 rpm. Așa cum te-ai aștepta de la un diesel Dacia, este frugal, iar cifrele sunt date cu mare exactitate: 4,93 l/100 km în regim mixt și 5,02 l/100 km în regim urban.

Conversia nu a alterat în niciun fel atributele tehnologice ale mașinii, Duster Pick-Up dispunând de toate elementele de siguranță oferite de Dacia și pe SUV. Pickup-ul este disponibil în standard așa cum îl vedeți în imagini: în culoarea Blanc Glacier și cu jante de 16 inch.

Cei interesați îl vor găsi disponibil la comandă în rețeaua comercială Dacia începând cu 22 Octombrie. Prețul de pornire este de 22.546 €.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *