Dacia senzațională care bate de departe BMW sau Mercedes, iar cine o dorește trebuie să dea 35.000 de euro pe racheta cu 220 CP

Dacia este cunoscută ca fiind o mașină scumpă, însă senzațională dacă ne raportăm la prețul său. Cu toate acestea, un român cere o sumă exagerată, care o face să concureze cu mărci precum BMW sau Mercedes.

Suma de 35.000 de euro ceruți pentru o Dacia Logan pare a fi de departe un preț mult prea exagerat pentru acest model de mașină. Cu toate acestea, mașina a suferit numeroase modificări, fiind o mașină pregătită pentru a face față competițiilor și care dispune de un motor cu foarte mulți cai putere.

Pe un grup de pe Facebook în care oamenii scot la vânzare mașinile lor, un anunț prezintă o Dacia Logan care a fost pregătită pentru curse și dispune de un propulsor de 220 CP, dar prețul nu este pentru oricine, fiind vorba de o sumă incredibilă pentru acest model de autoturism.

În anunț este prezentată o listă lungă de modificări care au fost aduse acestui autoturism, special pentru ca el să poată participa la competiții, iar prețul include și jantele de 24 de inci. Sub capotă se află un motor Renault F4R de 220 de cai putere. Dintre dotările mașinii vânzătorul menționează:

 

Șasiu Logan 2020;Caroserie: fibră de sticlă;Motor : F4R – 220 CP;Cutie : Sadev Sdtsa – secvențială cu 6 viteze;SYVECS S7i, Dash – Ecu Master;Suspensie : INTRAX reglabilă pe 3 căi- antiroll control;Frâne : Ksport fata, spate -AP racing cu placuțe fața/spate Pagid RS4;Rollbar Cyclon;Jante : 8 buc 9J17 /12 buc 8J17 / 4 buc 7J17;Anvelope ploaie 4 buc Avon /4 buc Michelin /Anvelope 4 buc Michelin /12 buc Avon;

Rezervor: 20 litri – racing;Scaune: OMP – exp 2025;Centuri: OMP – exp 2025;Instalație stingere automată exp 04.2023;Frână mână și pedalier race;Coloană direcție electrică;Bară față + aripi față vopsite;Bare planetare;Suspensie Bcracing.

Pe lângă aceste dotări, proprietarul mai oferă și matrițele elementelor caroseriei, iar după preferințe, oferta poate include și platforma auto SMAX de 1.750 de kg. Acest model unic de Daci apoate participa la competițiile auto organizate de către Federația Română de Automobilism Sportiv.

Sursa – playtech.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *