Dacia tunată care te face să uiți de BMW și altele. Cine a creat modelul uimitor?

Dacia e recunoscută pentru modelele cumințele, dacă vrei. Nu impresionează atât de tare prin design și se păstreză în limitele de care ai nevoie la drumuri lungi și nu numai. Dar această Dacia tunată îți va face ziua mai bună.

Un model Duster a fost transformat total de cei de la Prior Design și arată într-un mare fel.

Dacia tunată care te va face să nu-ți mai dorești BMW

Compania germană Prior Design a venit cu propria viziune asupra acestui model de Duster. Nici nu prea mai contează că e vorba doar de o simplă randare digitală pentru că asta poate servi chiar și așa drept sursă de inspirație.

Mașina a fost urcată pe YouTube și arată SF.

După cum vezi, modelul are o grilă nou-nouță și o bară supradimensionată. Prizele de aer însă, par să fie false. Modelul primește aripi proeminente, care fac loc unor jante noi, multi-spiță, de dimensiuni impresionante, cu etriere roșii. Duster-ul transformat de nemți are și praguri noi, dar par să fi rămas pe poziție barele de pe acoperiș, oglinzile laterale și logo-ul care anunță că avem de-a face cu o versiune cu tracțiune integrală „4WD”.

Nemții de la Prior Design nu menționează nicio intervenție asupra motorului, dar sperăm că este vorba despre cel mai puternic propulsor din gama Duster. Unitatea turbo de 1,33 litri, dezvoltată de Grupul Renault în colaborare cu Daimler, livrează, în versiune de top 150 de cai putere, scrie ProMotor.

Realitatea e, însă, că poți doar să visezi frumos. Te poți bucura deocamdată de modelele existente pe piață, dar și de cele trei noi modele care apar pe piață anul viitor: e vorba de Logan 3, Sandero 3 și noul Sandero Stepway. Varianta imaginată de Prior Design: puțin probabil să o vezi pe străzile din România prea curând.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *