Dan Negru, mesaj dureros despre polițiștii români: ”Accidentează copii, protejează interlopi. Totuși, nu-i judecați”

Dan Negru este cunoscut pentru părerile sale despre societate și pentru pozițiile pe care le ia tot timpul față de nedreptăți și injustiții. De data aceasta, prezentatorul tv a ținut să transmită un mesaj oamenilor despre poliție. Dan Negru a transmis anterior un mesaj controversat, când le-a spus oamenilor să nu se uite la el în noaptea de Revelion. Vedeta a argumentat că sărbătorile ar trebui să fie despre familie și mai puțin despre uitatul la un ecran.

Dan Negru, mesaj însoțit de o fotografie alături de o mașină de poliție

De altfel, Dan Negru le-a spus oamenilor că ar fi bine să petreacă timp împreună și să uite de televizor. Chiar și așa, regele audiențelor, așa cum este poreclit, a făcut din nou senzație de Revelion, chiar dacă pe primul loc la audiențe a ieșit Pro Tv, care a organizat Protevelionul alături de o mulțime de vedete cunoscute de la noi.

Prezentatorul de la Antena 1 este cunoscut pentru pozițiile sale. El a vorbit despre toate evenimentele importante din țara noastră și continuă să atragă atenția cu privire la corupție, scandaluri și alte teme de interes.

De data aceasta, Dan Negru a vorbit despre poliție, spunând că România nu a avut niciodată un model de polițist cu care să se mândrească.

De fapt, la noi în țară poliția este un motiv de glume și comedii, motiv pentru care meseria nu este una respectată sau admirată.

”Poliția e în corzi”

Politia e in corzi. Accidentează copii, protejează interlopi.

Totuși, nu-i judecați ! Cel mai urmărit program tv in Italia timp de 11 ani a fost „La Piovra” ( Caracatița) cu polițistul Corrado Cattani erou.

Polizia di Stato din Italia a finanțat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru mulți polițiști italieni.

Toate țările au filme sau seriale in care polițiștii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice.

La noi modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili.

N-am vazut insa niciun model-erou de politist ! Gluma si batjocura au însoțit mereu uniforma lor.

Nu-i judecați pe polițiștii români de azi. Cine ar vrea să fie Robi sau Garcea ?

Si francezii l-au avut pe jandarmul Louis De Funes dar si pe politistul Alain Delon. La noi doar hăhăiala…

O țară tristă, plină de humor”, a fost mesajul transmis de prezentator pe Facebook.

sursa – playtech.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *