Daniel, sofer de TIR român de doar 38 de ani, răpus de coronavirus în Italia.„La revedere Daniel, uriaș bun!”.

Daniel Siriteanu, un şofer român de TIR stabilit în Italia, a fost rapus de coronavirus la numai 38 de ani, în spitalul din Chieti, unde a fost internat în terapie intensivă.

Daniel trăia de 18 ani la Tollo (Chieti). Primarul localităţii şi-a exprimat condoleanţele, scrie tgmax.it.

„O veste pe care nu am vrut să o dau niciodată, dar cu inima tristă și frântă cred că este corect să o comunic. Daniel ne-a lăsat în jurul orei 6.30 în această dimineață, un bărbat puternic, bun și generos, un cetățean model tollez, un soț iubitor și un muncitor impecabil.”, sa spus primarul din Tollo (Chieti), Angelo Radica, exprimându-şi condoleanțele pentru moartea celui mai tânăr pacient cu coronavirus din Abruzzo.

Daniel era șofer de TIR pentru o companie din Bisenti (Teramo), un oraș din zona roșie. Tânărul nu a avut alte patologii. S-a îmbolnăvit în urmă cu aproximativ douăzeci de zile și a ajuns în spital în stare critică.

„La revedere Daniel, uriaș bun!”, a mai spus primarul din Tollo, care a rugat locuitorii orașului să aprindă o lumânare pentru Daniel, imediat ce se va întuneca, luni seara. Transmitem pe aceata cale gandurile noastre familiei, si suntem siguri ca pierderea pentru comunitatea soferilor de TIR este una grea.(sursa:timisoarastiri.ro)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *