De dorul părinţilor, Florin a condus din Franţa până în România şi a murit când avea numai câţiva kilometri până acasă

Florin Bîrleanu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, a murit într-un teribil accident rutier în comuna Căldăraru din Argeş, după ce a condus tocmai din Franţa pentru a-şi vedea părinţii.

Florin a plecat din Franţa în urmă cu câteva zile şi abia aştepta să ajungă acasă.

El a filmat cu telefonul şi a publicat pe Facebook clipurile video în care apărea la volan, pe mai multe autostrăzi din ţările pe care le-a traversat.

Noaptea trecută, când avea numai câţiva kilometri să ajungă acasă, Florin a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a izbit violent de un copac.

Pentru că nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat în afara maşinii şi a murit pe loc.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Costești au fost sesizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, despre accidentul de pe raza localității Căldăraru.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț.
În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *