DOCUMENT A fost publicat noul model de declarație pe propria răspundere și cel de adeverință de la angajator pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul model de declarație pe propria răspundere și cel de adeverință de la angajator, necesare pentru deplasarea în afara locuinței intervalul orar 23.00 – 5.00.

Circulația în afara locuinței în acest interval va fi permisă, începând de luni, doar pentru: deplasarea în interes profesional, deplasarea pentru asistența medicală, deplasarea din motive justificate.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația deserviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere. Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

Modelele de declarație

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *