Doi poliţişti din Sibiu au fost daţi afară după ce le-a fost furată autospeciala din faţa sediului

Doi poliţişti şi-au pierdut locul de muncă în urma incidentului de la Sibiu când o autospecială a fost furată chiar din faţa Biroului Rutier Sibiu. Cei doi au fost cercetaţi disciplinar, iar ancheta s-a finalizat cu scoaterea lor din sistem.

Totul a început pe 20 octombrie 2022, atunci când un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Roşia, judeţul Sibiu, a fost prins de poliţişti în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice.

El a fost dus la spital şi apoi la sediul Biroului Rutier Sibiu, acolo unde a fost audiat. Aventura a început după ce tânărul a fost lăsat să plece acasă.

Când a ieşit din sediul Poliţiei, el a furat o autospecială, respectiv un Duster folosit de agenţii rutieri. După ce s-a plimbat câţiva kilometri, el a ajuns pe un bulevard din Sibiu şi a început să oprească şoferi în trafic şi să le ceară actele.

Mai mult, şi-a continuat drumul şi a ajuns chiar şi pe DN 1, în zona Veştem, unde a continuat să tragă pe dreapta şoferi, să le ceară documentele, dar şi şpagă. Unul dintre şoferi chiar i-a oferit tânărului bani, iar acesta a mers la un bar, a jucat la păcănele şi a mai băut o bere înainte să fie prins.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *