Doi şoferi români de TIR au încins grătarul, dar şi pe paznicul unei parcări din Austria care le-a spus să oprească petrecerea

Doi șoferi români de TIR au fost arestați, în Austria, după ce au avut o reacţie neaşteptată atunci când paznicul unei parcări în care își petreceau pauza de weekend le-a spus să stingă grătarul, aprins între camioane.

S-a întâmplat la Hörsching, unde cei doi români l-au bătut pe angajatul de securitate al unei companii de logistică și l-au amenințat cu un cuțit că-l vor ucide, potrivit site-ului poliţiei austriece.

Cei doi șoferi de TIR își petreceau pauza de weekend în parcarea companiei. Au făcut grătar și au deranjat vecinii cu muzica lor dată tare.

Angajatul de la pază, un uzbek în vârstă de 42 de ani, le spusese deja de mai multe ori, încă de dimineață, că acest lucru este interzis, conform regulilor companiei.

Când a trecut din nou pe lângă cei doi șoferi și i-a avertizat că încalcă regulile parcării, unul dintre români, în vârstă de 46 de ani, l-a lovit de mai multe ori în spate cu pumnul și a dat cu el de pământ, unde l-a imobilizat, ajutat de alt camionagiu.

Între timp, al doilea român, care are tot 46 de ani, a apucat un cuțit de bucătărie și l-a amenințat pe paznic că îl va ucide.

În cele din urmă, paznicul a reușit să se desprindă de cei doi români, să scape și să cheme poliția.

Șoferii au fost arestați pentru scurt timp, dar nu au recunoscut faptele în timpul audierilor și sunt cercetați în continuare în stare de libertate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *