Doi soferi romani de TIR, legati intr-o parcare din Franta pentru ca au furat motorina

Ai spune ca soferii se ajuta intre ei, insa nu si in acest caz. Doi soferi de TIR au fost prinsi furand motorina din rezervorul altui sofer. Culmea, tot roman! Incidentul s-a petrecut intr-o parcare de pe D300 din Franta, zona Cappelle-Brouk.

Cei doi hoti nu au scapat basma curata. Au fost legati fedeles la maini de catre colegi si dusi direct la politie. Imaginile vorbesc de la sine.

Incidentul, alaturi de fotografii, a fost facut public intr-un grup dedicat soferilor romani din Europa.

„Cred ca pentru o perioada nu o sa mai fure motorina. Parcare D300. Amandoua camioanele sechestrate si soferi arestati!“, a scris Dumitru B pe Facebook.

Postarea a fost redistribuita de sute de ori si nu au lipsit nici comentariile. Multi cred ca hotii merita o pedeapsa mai dura: „Vor slabi la puscarie pentru niste litri de motorina”, „100 de ani puscarie”, „Bravo” – sunt doar cateva dintre comentariile primite.

Caz tras la indigo
In luna martie a acestui an, alti doi soferi romani au incercat sa dea lovitura, tot in Franta. Acestia au fost prinsi in timp ce furau motorina intr-o parcare din Strasbourg.

Cazul pare tras la indigo. Acestia au fost prinsi noaptea, in timp ce sustrageau motorina din rezervorul altui camion. Au fost prinsi de catre alti camionagii, care i-au imobilizat pe acestia, i-au legat cu mainile la spate, apoi au chemat politia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.