Doliu în Poliția Română. A avut parte de o moarte fulgerătoare, la doar 44 de ani

În ultima perioadă au avut loc o mulțime de tragedii la noi în țară. Oameni tineri, cu tot viitorul în față, au fost răpuși de boli grele sau au suferit accidente grave. Astăzi primim tragica veste că un polițist de doar 44 ani a murit la doar o zi după ce a fost operat pe creier.

Boala nemiloasă l-a ucis

Un polițist de 44 de ani, angajat în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, a murit fulgerător. Acesta s-a simțit rău și a mers la medic de urgență. Polițistul fusese operat marți din cauza unei tumori pe creier pe care medicii abia i-au găsit-o, dar miercuri seara a plecat din această lume.

Potrivit presei locale, agentului Șef Principal Cristian Ciortan, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința. Acesta a ajuns în comă la spital și medicii au început de urgență verificările.

Au observat că are o tumoare pe creier și acesta era motivul pentru care starea lui se agravase. A fost operat de urgență și, chiar dacă operația a fost una reușită și medicii au făcut tot ce se putea pentru el, se simțea din ce în ce mai rău. Din nefericire, la câteva ore de la operație, organismul lui a cedat și medicii au constatat decesul. Bărbatul era aşteptat acasă de soţia şi de fetiţa sa, care și acum sunt în șoc de când au primit tragica veste.

Mesaje de condoleanțe și multă tristețe
Apropiații care se ocupă de înmormântare au anunțat că trupul neînsufleţit al cadrului din Poliție va fi depus vineri la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Vechi, pe strada Păltiniş din Craiova. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică sâmbătă, 2 octombrie, la ora 11.00, iar la acest eveniment tragic pot participa toți cei care l-au cunoscut.
Polițistul de la IPJ Dolj era delegatul sindical în cadrul Filialei Europol Dolj. Astfel, Sindicatul a transmis un mesaj de condoleanțe și a vorbit despre câtă durere a lăsat Florin în urmă. Acesta avea toată viața înainte, un copil de crescut și o familie întreagă de îngrijit, pentru că toți se bazau pe el.
“Avea doar 44 ani și era o persoană puternică, un adevărat luptător, însă boala a acționat fulgerător, răpindu-i orice șansă de a lupta. Din toate acestea nu putem învăța decât că suntem cu toții vizitatori în acest timp, iar pe acest pământ suntem doar în trecere. Scopul nostru aici este doar să observăm, să învățăm, să creștem, să iubim… și apoi să ne întoarcem acasă. Drum lin către îngeri, Cristi…!!!”, se arată în postarea Europol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *