Două mașini Dacia Duster modificate au ajuns să se vândă chiar și cu 100.000 de euro

Cele două Dacii Duster modificate sunt de vânzare în Germania și împreună au un preț de peste 100.000 de euro.

Dealerul german Carpoint, cel care vinde mașinile, solicită pe Dacia Monster suma de 52.323 de euro, mașina fiind considerată apogeul tuningului.

Mașina fură toate privirile cu colantul viu colorat, ce portretizează o figură monstruoasă. Acesta este completat de jante de 20 inch, vopsite în galben, o gardă la sol coborâtă și lumini montate pe dedesubt. Elementele galbene abundă și la interior, nuanța fiind folosită pentru a obține un efect contrastant. De asemenea, vedem că au fost montate lumini ambientale și un plafon „înstelat”, așa cum regăsim pe modelele Rolls-Royce”, scrie promotor.ro.

Sub capotă este motorul de 1,3 litri, cuplat la o transmisie automată cu 6 trepte.

Dacia Duster Off-Road Edition

Totodată, Carpoint vinde și un Duster pregătit pentru off-road. Acesta are transmisie manuală și tracțiune integrală. Dealerul a montat jante cu anvelope speciale pentru teren accidentat, protecții suplimentare și un bull-bar. Pe plafon a fost montat un portbagaj metalic, în care pot fi depozitate canistre, o roate de rezervă și alte echipamente necesare.

”Tot la exterior observăm și că mașina a primit un snorkel, ceea ce va permite traversarea vadurilor de apă mai adânci, iar caroseria este finisată cu un colant mat, ce prezintă accente roșii.Aceste accente continuă și la interior, deoarece cabina a fost retapițată cu alcantara de culoare roșie sau neagră. Putem regăsi acest material pe scaune, volan sau pe fețele de uși. Dacia Duster Off-Road Edition se vinde pe Mobile.de cu prețul de 49.554 de euro”, mai scrie promotor.ro.

Practic, cele două mașini au un preț de vânzare care depășește 100.000 de euro, bani cu care s-ar putea cumpăra 4 exemplare Dacia Duster în echiparea de top Extreme.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *