Două mașini de poliție s-au ciocnit între ele, într-o urmărire de la Arad. Patru polițiști au ajuns la spital

Accident ca în filemele polițist, la Arad. Două mașini de poliție au fost implicate într-un accident neobișnuit în localitatea arădeană Sântana. Patru polițiști au ajuns la spital.

Două autospeciale de Poliție au fost implicate într-un accident rutier, sâmbătă 28 octombrie, înainte de miezul nopții, la Sântana, pe drumul județean 792 C, transmite presa locală.

IPJ Arad a transmis că cele două autospeciale se aflau în urmărirea unei mașini.

Din păcate, urmărirea s-a soldat cu un accidenrt grav, iar 4 polițiști au ajuns la spital.

Accident cu două mașini de poliție, după o urmărire

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a transmis că cele două autospeciale de Poliție se aflau în urmărirea unui autoturism. Patru polițiști au ajuns la Urgențe.

„În seara zilei de 28 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe raza orașului Pâncota, un echipaj de poliție a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit și-a continuat deplasarea, iar în orașul Sântana, autospeciala de poliție, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială”, se spune în informarea IPJ Arad.

Conform sursei citate, 4 polițiști au fost transportați la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Cum s-au ciocnit cele două autospeciale de poliție?

A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

„Concomitent, comanda IPJ a declanșat o cercetare internă, pentru clarificarea stării de fapt, modalitatea de intervenție a polițiștilor și luarea măsurilor care se impun”, au mai spus oficialii de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Se pare că, într-o intersecție, în împrejurări necunoscute momentan, un Duster și un Logan ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad au intrat în coliziune.

Șoferul fugar a scăpat neprins

Autoturismul urmărit de polițiști nu a fost prins, conform informațiilor noastre, însă oamenii legii au reușit identificarea șoferului fugar, transmite Aradon.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *