Elevi forțați de un șofer tupeist să treacă peste autoturism pentru a intra în școală. Cine îi sare în apărare vinovatului: „Este distrugere și vandalism. Parcatul pe trotuar e doar o contravenție”

Cu toții știm că să fii șofer într-un oraș ca Bucureștiul este o adevărată provocare, mai ales când vine vorba de locurile de parcare. În timp ce unii pierd timp îndelungat până găsesc un petic de asfalt pentru a-și lăsa autoturismul, alții dau dovadă de tupeu și își lasă mașinile pe unde apucă, fără să îi intereseze că blochează sau nu o cale de acces.

Să fii șofer e dificil, dar asta nu scuză tupeul de care mulți conducători auto dau dovadă. Un astfel de personaj a fosrțat mai mulți elevi din București să se urce pe capota mașinii parcate în fața porții școlii. Știm cât de greu este să găsești un loc de parcare, însă gestul șoferului de față, de a-și lăsa mașina aproape lipită de paortă, lasă de dorit.

Elevi „obligați” de un șofer să se urce pe mașina parcată în poarta școlii

Situația avut loc în fața unei instituții de învățământ din Capitală, iar fotografiile au fost postate în mediul online, strânind valuri de reacții din partea internauților. În imagini se văd ștergătoarele ridicate, dar și elevii care se urcă pe mașină pentru a reuși să treacă. Pesemne că de șofer au încercat să dea mai mulți oameni, însă nu a fost de găsit.

„Cam așa trebuie procedat când sunt blocate trotuare, treceri pentru pietoni! În poză…mașina bloca intrarea în școală”, scrie în textul care însoțește pozele publcate pe grupul „Ai parcat ca un bou București”.

Comentariile oamenilor sunt dintre cele mai diverse. În timp ce unii îl condamnă pe șofer, alții spun că gestul copiilor este o infracțiune mai gravă decât parcarea.

„Așa arată un dosar penal pentru vandalism”, „Să nu mai vorbim despre nesimțire, dar cât de prost să fii să faci asta?”, „Au trecut 5 minute și nu a apărut niciun prost care să îi ia apărarea? Ciudat…”, „Păi dacă blochează fix intrarea ce să aperi? Ce e acolo parc nu? Să sune la poliție să îi dea și o amendă la ce nesimțit e”, „Poate trece și vreo profesoară cu pantofi cu tocuri cui”, „Și ce a fost vandalizat? Pentru niște urme de adidași care se șterg, nu cred că umblă nimeni prin tribunale și nici un judecător serios nu va încadra așa ceva la vandalism”, „Este distrugere și vandalism. Parcatul pe trotuar e doar o contravenție”, „E de admirat ce s-a întâmplat! Copiii În loc să zică “nu intru în școală că e poartă blocată” au făcut pe alpiniștii și au intrat la ore. E un pas (sau mai mulți) în direcția potrivită”, „Frumoasă educație. Generația nouă sigur are valori morale înalte. Mă rog, sunt copii, mai au timp să se îndrepte. Mai rele sunt maimuțele care aplaudă prin comentarii și instigă la vandalism. Maimuțele vor o țară că afară, dar se bucură de circ la fiecare ocazie. Și dacă nu e circ, se face. Că maimuță atât știe, toată viață ei a fost și va fi un cir”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *