EXCLUSIV / Înregistrarea care aruncă în aer dosarul polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni / Cum au fost distruse probele!

Dosarul polițistului Constantin Popescu, cel care a spulberat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, este din ce în ce mai interesant: martora-cheie a susținut, ieri, la Poliție, că a șters accidental probele, deși, în urmă cu patru zile, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că le-a distrus cu bună știință.

Ieri, femeia care a ajuns la locul accidentului în care a murit Raisa la scurt timp după producerea evenimentului a fost audiată la Poliția Rutieră. În fața anchetatorilor, ea a susținut că nu mai deține nicio înregistrare, fiindcă nu i-ar fi zis nimeni să le păstreze și că, accidental, a șters și imaginile surprinse de camera de bord, și filmările realizate cu telefonul. Cu toate acestea, ieri, polițiștii au ridicat ca probă camera de bord a mașinii martorei, urmând ca specialiștii să încerce să recupereze datele șterse de pe cardul de memorie.

Declarațiile de ieri i-ar putea aduce mari probleme femeii care a susținut, sub jurământ, că a șters din greșeală toate filmele și că nimeni nu i-a zis să le păstreze. Asta, fiindcă tot ieri, reporterii SPYNEWS au pus la dispoziția anchetatorilor, prin avocatul familiei îndoliate, Adrian Cuculis, înregistrarea audio cu discuția de acum patru zile, în care aceeași femeie susținea că a distrus probele cu bună știință.

Întrucât înregistrarea audio nu poate fi publicată, ea fiind realizată doar pentru a demonstra că probele au fost distruse intenționat, pentru a îngreuna aflarea adevărului, vă prezentăm mai jos declarația de acum patru zile a femeii. „Eu am zis din start că nu vreau să fiu martoră în dosar. Nu înțeleg de ce mă caută poliția, fiindcă oricum nu mai am nicio probă. Nu mi-a zis nimeni că trebuie să le păstrez. Am șters și înregistrările surprinse de camera de bord, am șters și tot ce aveam în telefon. Ocupau prea mult spațiu… Este telefonul meu, șterg ce vreau și când vreau! (…) Oricum, nu aveam mare lucru. Eu am ajuns la scurt timp după accident. Nu eram chiar în spatele polițistului, așa cum s-a spus. Când am ajuns eu, polițistul vorbea la 112. Mi-a zis să sun și eu la 112. Nu înțeleg de ce, fiindcă el vorbea deja… Mi-a zis să parchez mașina perpedicular, ca să blochez circulația cu mașina mea, să nu vină vreo mașină, dar și să acopăr astfel trupul victimei, ca un paravan, ca să nu se mai uite lumea. (…) Dacă știam că o să ajung martoră în dosar, nu mă mai opream. Am vrut doar să dau o mână de ajutor. De acum, dacă mai văd vreun accident, nu mai opresc, îmi văd de drum, ca să nu ajung iar să dau declarații”, a afirmat femeia care, ieri, în fața polițiștilor, a susținut că a șters accidental toate probele.

Sursa articol spynews.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *