Familie din Constanţa, distrusă de durere. Cătălin şi-a pierdut viaţa, la puţin timp după ce a împlinit 23 de ani: ”A plecat în ultima lui cursă”

O familie din judeţul Constanţa trece prin momente cumplite după ce un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident ce a avut loc în această dimineaţă, în sensul giratoriu de la Agigea, la ieșire de pe A4.

Accidentul a avut loc la cinci dimineaţa. Un TIR încărcat cu grâu, care se încadrase în sensul giratoriu de la Agigea a părăsit suprafaţa de drum şi a sărit peste parapete. În urma impactului cu solul, şoferul de 23 de ani a rămas încarcerat. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje SMURD, precum şi agenţi de la Rutieră.Şoferul a fost scos în cele din urmă, însă nu a mai putut fi salvat.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 – dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța). În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală„, se arată în comunicatul poliţiei din Constanţa.

Cătălin era din comuna Mihail Kogălniceanu, iar pe 15 septembie împlinise 23 de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *