Filmul accidentului din Cluj: Nervos că a pierdut la cazino, Bogdan a gonit spre moarte cu 140 km/h. Impactul a fost devastator

Sfârşit dramatic pentru un tânăr de 25 de ani din Cluj. Nervos că a pierdut banii la cazino, s-a urcat la volan, a apăsat tare pedala de acceleraţie şi s-a oprit într-un stâlp, pe care l-a dărâmat. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina s-a rupt în două, iar tânărul n-a avut nicio şansă. Accidentul a fost filmat, iar imaginile au puternic impact emoţional.

Martor: I-a zburat motorul tot!

Este deznodământul tragic al unei seri petrecute într-o sală de jocuri de noroc. La volan era Bogdan. Un tânăr de 25 de ani din Cluj, absolvent al Facultăţii de Drept. „Băiatul a venit aici. A băgat ceva bani mulţi, a plecat nervos. Era şi fratele lui aici. Fratele a plecat după el”, povestește un martor care l-a văzut pe tânăr.

Nervos, s-a urcat la volan. N-a ajuns prea departe. Şi-a găsit sfârşitul între fiarele maşinii. Salvatorii n-au putut să-l ajute. Indicatorul de viteză s-ar fi oprit la 140 km/h. Din maşină n-a mai rămas nimic.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Bogdan posta pe reţele de socializare o poză cu el într-un restaurant. Cu un pahar cu vin pe masă, vesel şi foarte relaxat. La faţa locului a ajuns şi tatăl vitreg al lui Bogdan. Bărbatul nu-şi explică noaptea de coşmar a tânărului.

 

Reporter: Ce credeţi că s-a întâmplat?

 

Tatăl vitreg al lui Bogdan: Viteză şi cred că a pierdut controlul maşinii. Maşini puternice… asta se întâmplă.

 

Experţii în conducere defensivă spun că astfel de nenorociri ar putea fi evitate, dacă legile ar fi mai aspre.

 

Titi Aur, expert în conducere defensivă: Se încadrează în clasicul teribilism. Un mers atât de dezordonat nu se încadrează în nicio normă. Să fie prinşi înainte de a face un accident grav, Să fie confiscată maşina, să facă ani mulţi de închisoare, să fie anulat permisul de conducere. Pentru a nu ajunge în această situaţie.

 

În trecut, Bogdam a fost arestat pentru trafic de droguri.

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *