Florin Salam are probleme grave de sanatate! Dan Bursuc a confirmat: Nu e bine deloc

Vesti triste despre Florin Salam! Manelistul traverseaza o perioada grea din cauza problemelor de sanatate! Dan Bursuc, colegul sau de breasla, a confirmat informatiile in aceasta seara! Acesta sustine ca solistul nu e deloc bine!Inca o veste neplacuta loveste lumea muzicii din Romania! Potrivit spynews.ro, Florin Salam ar avea probleme grave de sanatate, iar acesta este motivul pentru care apare din ce in ce mai rar in spatiul public.

Dan Bursuc, colegul sau de breasla, a confirmat informatia in aceasta seara! Acesta sustine ca manelistul s-ar afla intr-o situatie complicata: “Nu sunt nici in masura, nici in starea necesara de a vorbi despre asta, va rog sa ma credeti. Tot ce stiu e ca nu e bine deloc”.

In varsta de 42 de ani, Florin Salam incepe sa simta consecintele numeroaselor nopti nedormite pe care le-a pierdut de-a lungul carierei.

In spatele celebritatii si a zambetului pe care il poarta zilnic, Florin Salam ascunde o mare suferinta. In ultimii ani, cantaretul a avut mai multe probleme de sanatate din cauza vietii agitate pe care a dus-o.

In urma cu un an, cantaretul si familia lui au trecut prin clipe de cosmar! Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a decedat dupa ce s-a infectat cu SARS Cov-2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.