Gata, nu mai este un SECRET! Preţurile pentru Dacia Spring au fost făcute publice din greșeală. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar daca o vrei in garajul tau:

Constructorul auto Dacia deschide, din data de 20 martie, precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a modelului Spring, primul său autoturism electric, scrie G4Media, care citează News.ro. Prețul său scade sub 10.000 de euro dacă este achiziționată prin programul Rabla Plus. Primele livrări sunt programate pentru luna septembrie 2021.

Primul automobil 100% electric al producătorului, Dacia Spring are o autonomie cuprinsă între 180 si 295 de kilometri, in functie de modul de utilizare. Producătorul garantează bateria care propulsează automobilul 8 ani sau 120.000 de kilometri.

Totuși, daca preturile vor fi confirmate oficial, românii vor putea achiziționa noile modele Dacia Spring la prețuri cuprinse între 8-9.000 de euro, dacă ținem cont de subventia de 10.000 de euro oferita de statul român la cumpararea unui automobil 100% electric, anunta antena3.ro

https://www.youtube.com/watch?v=qWcelQLYsdw

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *