Germanii si-au scos palariile in fata lui! Cum a reusit un sofer de TIR roman sa evite un accident cu un BMW, cu soferita lesinata la volan

În Neuss-Uedesheim, un șofer de camion a reacționat cu o incredibilă prezență de spirit, luni de dimineață, și, cu o iscusită manevră de conducere, a salvat o femeie care leșinase la volan. Mașina condusă de aceasta, un BMW, traversa o pasarelă peste A57 și venea pe contrasens, foarte aproape de parapetele pasarelei.
Șoferul, considerat de polițiști erou, are 49 de ani și împreună cu un alt participant la trafic au acordat femeii, care are 57 de ani, primul ajutor. A fost preluată apoi de o ambulanță și dusă la spital. Nu se știe încă din ce motive și-a pierdut șoferița cunostinta.

Pur și simplu, șoferul de camion a reușit să oprească mașina femeii cu semiremorca lui, prinzând practic BMW-ul între TIR și balustradă, a declarat pentru sursa citată o purtătoare de cuvânt a poliției: „E o faptă eroică!”. E foarte posibil ca șoferul să fi văzut femeia cu capul căzut pe volan și a înțeles imediat că e vorba despre o urgență medicală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *