Gest impresionant făcut de doi poliţişti din Neamţ. Au sărit în ajutorul unei persoane care făcuse pană şi nu putea cere ajutorul

Gesturile mici fac lumea mai bună. Cătălin și Alexandru, doi poliţişti din Neamţ, nu au ezitat să sară în ajutorul unei persoane care a făcut pană şi care nu putea cere ajutorul, pentru că putea comunica doar prin semne.

Fără să ezite, cei doi au dat o mână de ajutor şi au schimbat roata, după care şi-au văzut de drumul iniţial către Serviciul Rutier Neamţ. Povestea poliţiştilor a fost relatată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

„A fost ieri, în amiaza mare… Cătălin și Alexandru se deplasau către sediu (Serviciul Rutier Neamț), când, la un moment dat, într-o curbă, au observat un autoturism, care era oprit, iar, lângă el, un bărbat. Au zis că se opresc să îi spună să nu își lase mașina parcată așa, fiind periculos pentru el și pentru ceilalți.

S-au apropiat de el, să îi explice riscul la care se expune când este parcat acolo, dar au realizat că acesta făcuse pană și îi era greu să ceară ajutorul, pentru că folosea doar comunicarea prin semne.

După cum puteți observa din fotografie, roata a fost schimbată și fiecare și-a continuat drumul inițial. Ajută să ajuți! Pentru suflet”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *