Gestul lui Ilie Năstase la plecarea de la nunta Simonei Halep! Ce a făcut tenismenul în parcare

Ilie Năstase a fost unul din oaspeții de onoare de la nunta Simonei Halep. Jucătoarea de tenis s-a căsătorit cu Toni Iuruc, miercuri, 15 septembrie.

Gestul lui Ilie Năstase la plecarea de la nunta Simonei Halep! Ce a făcut tenismenul în parcare

Nunta Simonei Halep a fost unul dintre cele mai mari evenimente din ultima perioadă. Aceasta a avut invitați de seamă, iar printre aceștia a fost și Ilie Năstase, alături de soția sa, Ioana.  Fostul mare sportiv a fost prezent câteva zeci de minute la petrecere, asta pentru că Ioana și-a serbat ziua de naștere în aceeași zi și aveau altă petrecere programatp. Pe seară, a preferat, însă, să se retragă, nu înainte să scoată banii din buzunar și să facă fericit un bărbat responsabil cu parcarea mașinilor din zona localului unde a avut loc evenimentul.

Ilie Năstase a optat să apară la nunta Simonei Halep îmbrăcat într-o uniformă albă, de general-maior cu două stele, în retragere. Așa cum era de așteptat a atras privirile tuturor și nu au fost puțini cei care l-au felicitat pentru ținută. Fostul lider ATP nu a zăbovit, însă, prea mult la marea petrecere, care a avut loc la clubul Fratelli din Mamaia. După ce i-a felicitat pe miri și s-a întreținut cu amicii, ex-sportivul a ales să se retragă, scrie cancan.ro.

În apropierea localului, Ilie Năstase a fost darnic cu unul dintre angajați, demonstrând că este total adaptat la “ritualurile” din parcările Capitalei. Fără să stea pe gânduri, fostul mare sportiv a scos din buzunar o bancnotă de 50 de lei, pe care a oferit-o tânărului care a avut grijă de mașina lui. Totul sub atenta supraveghere a soției sale, Ioana, care se afla la doar câțiva metri de el. Parcagiul a fost super-mulțumit de ce a primit și i-a mulțumit lui Ilie Năstase pentru gest.

Ilie Năstase și-a recuperat permisul de conducere

Fostul tenismen este acum în culmea fericirii după ce a reintrat în aceste zile în posesia permisului de conducere. Acestuia i-a fost suspendat permisul auto pe o perioadă de trei ani, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că acum, fostul mare tenismen nu va mai fi nevoit să apeleze la nevastă sau să plătească șoferi pentru a se deplasa cu mașina. Rebelul sportiv a promis că nu va mai face nesăbuințe de acest gen în trafic.

”Sunt fericit! Mi-am luat permisul după trei ani! Acum pot să conduc. O să iau pe cineva când vreau să beau”, a anunțat Ilie Năstase, la Kanal D.

Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere l-au oprit pentru control de rutină pe Ilie Năstase. Fostul tensimen era beat, a refuzat să sufle în fiolă și a devenit recalcitrant. I-a înjurat pe agenți și a încercat să plece de la fața locului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *