Greșeala pe care mulți șoferi o fac când conduc. Titi Aur: ”Piciorul nu se ține aşa! Majoritatea oamenilor nu știu asta!”

Titi Aur a explicat una dintre greșelile pe care șoferii români o fac frecvent în trafic, precizând că după terminarea școlii de șoferi fiecare ar trebui să știe acest lucru.

Titi Aur, specialist în conducere defensivă, a explicat în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN că cei mai mulți șoferi nu stau corect la volan, ținând piciorul greșit pe pedală, expunându-se, astfel, la accidente grave.

”Un lucru periculos atunci când conducem este faptul că nu stăm corect la volan. Nu ținem mâinile corect pe volan, nu ținem corect piciorul pe pedală.

Și asta este o greșeală banală simplă, dar ați auzit de multe ori de persoane care au accelerat în loc să frâneze și au intrat în magazin, au dat peste un copil… Și asta, pentru că ținem călcâiul în dreptul pedalei de accelerație! Normal, trebuie ținut în dreptul pedalei de frână.

Majoritatea oamenilor nu știu asta. Și de ce nu îl știu? Pentru că în școala de șoferi ar trebui învățat, dar, din păcate, nu se învață…”, a mai spus specialistul în conducere defensivă în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *