Instant Karma la Craiova. Un șofer a coborât din mașină să ”rezolve” o situație dar a uitat să tragă frâna de mână

Instant Karma la Craiova. Un conflict a avut loc, miercuri seară (20 ianuarie), între doi şoferi din Craiova. În urma acestuia agresorul a primit o lecție pe care sigur o va ține minte.

Un bărbat de 44 de ani a fost lovit, iar agresorul a coborât din maşină fără a o asigura cu frâna de mână. Autoturismul nu a ținut cu șoferul așa că a luat-o la vale și a intrat într-un semafor de pe marginea carosabilului.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, miercuri seara, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 44 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic în urma unei şicanări în trafic.

Șicanările în trafic sunt la modă și în 2021
„În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că pe strada A.I. Cuza, din Craiova, a avut loc o şicanare în trafic între bărbatul de 44 de ani şi un alt bărbat de 40 de ani, din localitate. Cel din urmă a pătruns pe contrasensul străzii AI Cuza şi a coborât din autoturism pe care l-a lăsat neasigurat cu frana de mână. Autoturismul s-a pus în mişcare lovind un semafor electric amplasat pe strada respectivă. Totodată, bărbatul l-ar fi lovit în zona feţei pe bărbatul de 44 de ani, care nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova care l-au amendat pe bărbatul de 40 de ani cu 2.175 de lei. De asemenea, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *