Inventivitatea românilor, fără limite! Ce au descoperit inspectorii ITP la un Mercedes. Ireal ce a putut face șoferul din Caraș-Severin!

Un șofer de Mercedes din Caraș-Severin a fost respins din cauza defecțiunilor pe care le avea mașina. Hotărât, bărbatul s-a dus acasă și a reparat mașina în stilul său. A luat o bandă de izolat și a ascuns martorii din bord.

Reacția inspectorilor RAR

Șoferul de Mercedes a mers încrezător la RAR Caraș-Severin pentru a efectua inspecția tehnică periodică, însă autoturismul său a fost respins din cauza unor probleme tehnice. Printre defecțiuni se afla și sistemul SRS, adică sistemul de siguranță a mașinii care protejează șoferul, și nu numai, în timpul unui accident. Senzorul respectiv era aprins în bordul mașinii.

Desigur, bărbatul a fost respins. Câteva zile mai târziu s-a întors și a anunțat că a reparat defecțiunile. Cu toate acestea, reprezentanții Registrului Auto Român au descoperit că bărbatul a acoperit cu bandă de izolat erorile din bord.

„În urmă cu câteva zile, autovehiculul din imagini a fost adus la RAR Caraș-Severin pentru efectuarea ITP, dar a fost respins. O să înțelegeți imediat de ce. Astăzi, proprietarul s-a prezentat din nou cu mașina la RAR, după ce a “remediat” neconformitățile constatate.

În continuare, explicațiile foto:

Foto 1 – aparent, un panou de bord care nu indică nicio defecțiune, poate doar puțină bandă de izolat în plus;

Foto 2 – colegii noștri au o vagă bănuială că banda de izolat ascunde un mic secret;

Foto 3 – bănuiala se confirmă;

Foto 4 – am descoperit ce ascundea banda de izolat.

Autovehiculul a fost din nou respins la ITP.

Urmariti-ne pagina pentru mai multe trucuri despre cum descoperim neconformitățile autovehiculelor pe care le verificăm!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook – Registrul Auto Român Oficial.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.