Ion Ţiriac şi-a cumpărat un tractor Porsche. Aroganţa finalului de an făcută de miliardarul român

Ion Ţiriac şi-a cumpărat un tractor Porsche. Miliardarul român şi-a completat colecţia cu un model de tractor care costă o avere.

Ion Ţiriac a făcut aroganţa finalului de an în România. Şi-a completat colecţia de maşini cu un tractor. (VEZI IMAGINI FABULOASE ÎN GALERIA FOTO CU TRACTORUL LUI ION ŢIRIAC)

Ion Ţiriac şi-a cumpărat un tractor Porsche

Cei de la Ţiriac Collection au făcut o caraterizare amplă pe site achiziţiei făcute de Ion Ţiriac. Conform site-urilor de specialitate, preţul unui astfel de tractor este de zeci de mii de euro.

„Acest tractor Porsche-Diesel Super S 308 este propulsat de un motor racit cu aer, cu trei cilindri de 2.625 cc, care dezvolta 38 CP. Modelul Super S 308 a reprezentat versiunea lunga a lui Super N 308, care avea caracteristici tehnice comparabile. Porsche-Diesel Super S 308 este considerat urmasul lui Allgaier A 133 S si a fost inlocuit ulterior de mai modernul Porsche-Diesel Super N 309.

Complet restaurat dupa anul 2000, acest tractor Porsche-Diesel Super S 308 a fost achizitionat apoi de un colectionar privat, fiind utilizat foarte putin dupa restaurare„, au scris cei de la Ţiriac Collection.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *