Iubita unui șofer prins băut la volan, în Capitală, a vrut să îi dea 15.000 de lei polițistului / Cum a reacționat omul legii

Agentul de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică al Sectiei 26 Poliție – Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului București a oprit, sâmbătă dimineaţa, un conducător auto în trafic, iar acesta era în stare de ebrietate.

Iubita lui a încercat să îl mituiască pe poliţist, oferindu-i 10.000 de lei, arată, sâmbătă, într-un comunicat de presă, Direcţia Generală Anticorupţie, citat de Mediafax.

Poliţistul a denunţat fapta, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 03.40, imediat după ce bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a sustras de la recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

„Pentru a-l scăpa de răspunderea penală, concubina celui aflat la volan a oferit poliţistului, iniţial, suma de 10.000 de lei. Poliţistul a respins oferta şi a continuat aplicarea măsurilor legale împotriva acestuia.

Ca urmare a sesizării, a fost întocmită echipa operativă de prindere în flagrant, alcătuită din procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti anticorupţie ai DGA, astfel încât, în jurul orei 07.00, concubina conducătorului auto a fost prinsă în flagrant în timp ce dădea, cu titlu de mită, de astă dată, suma de 15.000 de lei, pentru ca politistul să nu-i întocmească concubinului său dosar de cercetare penală”, arată DGA.

Faţă de femeia prinsă în flagrant a fost pusă în mişcare acţiunea penală, iar procurorul de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.