KAMARA, MESAJ EMOŢIONANT DE ZIUA FIULUI SĂU. CE A TRANSMIS ARTISTUL

Kamara a transmis pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant de ziua fiului său. Mai mult, artistul a publicat şi o fotografie în care apare alături de Leon, dar şi de mama acestuia.

Leon, fiul lui Kamara și al Oanei a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală, iar de când s-a născut a trecut prin mai multe operaţii pentru ca viaţa sa să se schimbe.

Deşi părinţii micuţului au divorţat în urmă cu ceva timp, cei doi se ocupă în continuare împreună de creşterea fiului lor.

De ziua micuţului, pe reţelele de socializare a apărut o fotografie în care cei trei păreau extrem de fericiţi. Kamara îşi sărută fosta soţie pe obraz, semn că dragostea dintre ei nu s-a stins de tot. Mai mult, în mesajul pe care l-a publicat, artistul vorbeşte despre „minunea” care îi va ţine legaţi pentru totdeauna.

„?? ????? ??? ??????? ?? ??? ?? ???? ??? ??? ?????? ???????? ??̃?. ????????̃ ?? ????? ? ?????? ?? ?????? ??????? ?????? ? ????. ???????̃ ?????? ?? ?? ???? „?????̗?” ?????? ????????? ?? ????????? ?????? ? ????????? ???????? ???????̃: ??̃ ?̂? ????? ?? ???? ?? ?????????? ???. ???????ã ??? ?????, ?? ???? ??????? ????????. ??̃ ?? ?????? ?? ? ?? ????????̃ ?? ?? ??? ?? ??? ???????? ????? ”, a scris Kamara pe pagina sa de Instagram.

Micuțul Leon, victima unei erori medicale
În cadrul unui interviu mai vechi, Kamara a dezvăluit că tot calvarul prin care Leon trece este din cauza unei erori medicale. Se pare că băiețelul s-a născut sănătos, însă medicii care l-au adus pe lume nu l-au băgat la incubator așa cum ar fi trebuit. Acest lucru a dus la un stop cardiorespirator, iar de acolo au început toate problemele.

„Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele”, a mai spus Kamara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *