Lansarea noului camion Alfa Romeo, o bijuterie,de o frumusete rara!Capul tractor care schimba piata transporturilor,si vine in ajutorul soferilor de TIR

Lansarea noului camion,Alfa Romeo,o bijuterie a soferilor de TIR,de o frumusete rara.Capul tractor care schimba piata transporturilor, si vine in ajutorul soferilor de TIR.

Alfa Romeo, lovitura pe piata transporturilor, cu noul camion de un rosu monumental. Capul tractor care schimba piata transporturilor, poarta sigla italienilor.

„Este monumental, rosu, si poarta sigla Alfa Romeo. Are o istorie pe care putini o stiu, insa care a acum renaste cu acest model. Nu e numai un camion, este o prelungire a celui care il conduce, respectiv al soferului de TIR. Asa ar trebui gandite camioanele, sa fie in simbioza si sa ajute soferul, sa fie ca o a 3-a mana pentru el.”

Când o marcă auto este o „icoană”, ea astfel rămâne mereu și peste tot, chiar și cand isi doresc sa concureze cu camioanele unor giganti ca Tesla, Iveco, Man și Volvo.

Italienii de la Alfa Romeo, vor sa concureze in piata TIR-urilor/ camioanelor, iar miza lor este lansarea celui mai frumos cap tractor care exista pe piata. Ei vor sa il detroneze chiar si Elon Musk, ale caror camioane stim ca sunt foarte futuriste.
Aici intervine apoi un TIR frumos  cu simbolul Alfa Romeo, roșu, realizat în Italia, rafinat și sportiv, aratand chiar tăcut chiar dacă este foarte rapid. E unul dintre cele care nu te deranjează vizual, dacă călătoresc aproape de tine, ba chiar mai  mult, te fac sa intorci capul dupa ele si sa zici : „WOW”.

Acum Alfa Romeo insa, vrea sa dea din nou viata liniei de productie de TIR-uri/ cap tractoare, si sa rastoarne in favoarea lor piata transporturilor cu un model care ii face invidiosi pe toti gigantii din piata de transporturi.

„Este monumental, rosu, si poarta sigla Alfa Romeo. Are o istorie pe care putini o stiu, insa care a acum renaste cu acest model. Nu e numai un camion, este o prelungire a celui care il conduce, respectiv al soferului de TIR. Asa ar trebui gandite camioanele, sa fie in simbioza si sa ajute soferul, sa fie ca o a 3-a mana pentru el.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *