Le-a comis pe toate! Șofer fără permis, fără ITP și RCA, prins de polițiști la volanul unei mașini furate și sub sechestru, în Prahova

Polițiștii prahoveni au prins în trafic, în localitatea Florești, un șofer care nu avea permis, toate actele mașinii erau expirate, iar autoturismul era furat și figura ca fiind plasat sub sechestru, potrivit Observatorul Prahovean.

Potrivit IPJ Prahova, luni, în timpul unui filtru, agenții au oprit automobilul în care se afla un bărbat de 29 de ani din Filipeștii de Târg. Inițial, acesta le-a spus polițiștilor că și-a uitat toate documentele acasă, însă, în urma unei verificări în baza de date, agenții au descoperit că pe numele bărbatului nu există emis un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, autoturismul nu avea asigurare RCA valabilă, aceeași situație fiind în cazul Inspecției Tehnice Periodice (ITP).

Mai mult decât atât, polițiștii au descoperit că mașina pe care bărbatul de 29 de ani o conducea era plasată sub sechestru.

IPJ Prahova a informat că a deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Sursa: Digi24

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *