Limitatoarele de viteză care lasă şoferii care ignoră semnul „Accesul Interzis” fără cauciucuri

Majoritatea persoanelor care respectă regulile impuse de un supermarket din Iaşi consideră că soluția găsită de administratorii complexului comercial este una bună.
COD RUTIER 2022. După ce au instalat multiple semne de circulație prin care se interzice accesul auto, administratorii complexului Egros din Iași au luat o măsură unică. Șoferii care ignoră semnele de circulație rămân fără cauciucuri, deoarece s-a instalat un limitator de viteză cu țepi, notează bzi.ro. De când a fost instalat, limitatorul de viteză a făcut mai multe victime. Șoferii care în mod normal nu respectă semnele de circulație rămân fără cauciucuri în incinta complexului de magazine. Majoritatea ieșenilor sunt de acord cu decizia administrației complexului, considerând că este soluția ideală.
După ce de ani de zile se încearcă stoparea șoferilor care aleg să „taie” intersecția din Baza 3 și să intre pe „interzis” în incinta parcării complexului comercial Egros, administratorii au luat măsuri drastice. Dacă până nu de mult erau instalate nu mai puțin de 4 semne de circulație „Accesul Interzis” care mai tot timpul erau ignorate, șoferii care nu doresc să înconjoare câțiva zeci de metri rămân fără cauciucuri, datorită unui limitator de viteză cu țepi amplasat pe sensul interzis circulației.
„Este o proprietate privată, dacă nu s-a putut de voie bună, am luat măsuri mai drastice. Dacă respecți regulile, nu se întâmplă nimic”, a declarat acționarul Egros, Bogdan Gheorghiu. De când a fost instalat, au fost destul de mulți conducători auto ce au suferit pagube materiale costisitoare. De menționat că anvelopele găurite de acest tip de limitator nu se pot repara.
Decizia a venit ca o ultimă soluție a unei probleme care perpetuă de când a fost deschis acest complex comercial. Clienții care aleg să vină la cumpărături sunt de acord cu această decizie luată de conducerea complexului comercial. Mai mult de atât, unii propun ca acest tip de limitator să fie instalat pe toate străzile în care nu se respectă sensul de mers.

„Conducerea Egros a pus limitatorul. Doar noi am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile, au chemat asistența, dar nu au reacționat în vreun fel agresiv… E sens unic și nu cred că ar fi avut cum”, povestesc unele persoane din centrul comercial.
Șoferii care respectă sensul unic susțin că este o decizie bună și că ar trebui să fie instalate astfel de limitatoare pe mai multe drumuri în care nu se respectă sensul de mers.

„Am văzut și eu unul care a rămas cu cauciucul moale… Mă amuză, au pus semne de interzis de le vedeai din avion… puseseră, la un moment dat, un cadru de metal, să rămână o bandă, tot intrau cum doreau ei. Bine le face, doar restul oamenilor nu sunt mai proști! Încă, dacă ar fi după mine, să pună așa pe toate străzile cu sens unic, să vedem atunci bizonii”, a declarat Doru, șofer.

Majoritatea persoanelor care respectă regulile impuse consideră că soluția găsită de administratorii complexului comercial este una bună. Șoferii care nu vor respecta sensul de mers vor rămâne fără cauciucuri, după ce acest tip de limitator a rămas ultima soluție pentru parcarea Egros.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.