Marian Oprișan, vicepreședintele CJ Vrancea, și-a cumpărat un bolid Maybach. Prețul de catalog este de circa 188.000 de euro, valoarea tranzacției nu a fost trecută în declarația de avere

Marian Oprișan, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, a apărut în aceste zile la volanul unui Mercedes Maybach GLS, o mașină de teren masivă, de lux și foarte puternică. El a trecut-o și în declarația de avere, fără să specifice prețul de achiziție. Mercedes Maybach GLS este un model de top al concernului german, prețul de catalog al unui astfel de exemplar fiind de circa 188.000 de euro.

Oprișan a înmatriculat noul bolid cu un număr specific, păstrat de la limuzina Audi A8, pe care a vândut-o în acest an.

Marian Oprișan nu a răspuns la apelurile și mesajele G4Media pentru a răspunde la întrebarea legată de sursa veniturilor necesare pentru această achiziție.

Potrivit declarației sale de avere, Marian Oprișan a încasat în 2020 venituri doar de la Consiliul Județean Vrancea. El nu are acțiuni la companii și nici nu înasează venituri din chirii sau arende. În schimb, Oprișan are plasamente la mai multe bănci (în valoare totală de circa 400.000 de lei) și împrumuturi acordate unor persoane fizice în valoare de circa 135.000 de lei.

Este binecunoscut apetitul lui Marian Oprișan pentru mașinile puternice și scumpe. Pe lângă acel model Audi A8 vândut de curând, Oprișan a condus modele precum Toyota LandCruiser, Nissan Navara, Toyota Tundra, Mercedes G, Toyota Shelby 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *