Masina care costa doar 800 de lei. Cum o poti cumpara, de fapt

Masina care costa 800 de lei. Periodic, romanii pot cumpara masini la preturi atat de mici, incat pare aproape o pacaleala. Totul este insa cat se poate de real. Mai precis, cei de la ANAF scot periodic la vanzare mai multe automobile confiscate. In majoritatea cazurilor, este vorba despre masini retinute la granita, implicate in traficul de tigari.

Automobilele sunt disponibile publicului atat prin licitatie, cat si prin vanzare directa. In cazul din urma, masinile pot fi cumparate de la locul de depozitare sau de la locul in care se afla, la pretul stabilit de comisia de evaluare. Vanzarea se face in ordinea inregistrarii cererilor.

Masina care costa 800 de lei. Ce model este, de fapt, si cum il poti cumpara

Conform listei publicate de profit.ro, cea mai ieftina masina anuntata acum de ANAF este un model Volkswagen Golf, fabricat in 1994, si care costa 800 de lei. Un Opel Corsa, fabricat in 2001, se vinde cu doar 1.000 de lei.

Un Audi A4, fabricat 1995, cu motorul pe benzina, se vinde cu aproape 1.100 de lei. Printre cele mai scumpe modele din lista se numara un Jeep Grand Cherokee din 2005, motor diesel si stare buna de functionare. Acesta costa 13.227 de lei.

Verificare masina second hand. Ce pericole se ascund

Vanzarile de automobile sunt in continuare in floare, chiar daca au fost afectate de pandemie. Insa, daca pentru o masina nou-nouta primesti garantie, o masina SH vine la pachet cu o multime de potentiale probleme.

Este recomandat sa mergi cu ea la un atelier auto, pentru verificari. Cu toate acestea, sunt anumite parti unde poti vedea chiar tu daca sunt probleme. Iata tot ce trebuie sa verifici inainte sa dai banii pentru o masina SH.

Optiunea cu cele mai putine riscuri pentru orice potential cumparator este sa apeleze la un dealer de masini rulate din portofoliul unui producator sau al unei reprezentante auto. Aceste masini au fost verificate, au reviziile la zi si beneficiaza de garantie. Insa, dezavantajul este ca sunt mai scumpe decat unele cumparate de la vanzatori particulari. Afla AICI toate detaliile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *