Mașini de lux cu 895 de lei în România. Oferta vine de la ANAF

Licitația produselor confiscate de ANAF va fi în lunile ianuarie și februarie. Sute de mașini au fost scoase la vânzare la prețuri foarte mici, printre care și un Audi A6 Quattro.

Serviciul Executări Silite Cazuri Speciale Regional Cluj-Napoca din cadrul ANAF a anuțat licitații pentru trei mașini confiscate. Specialiștii au evoluat fiecare autoturism și au ales cel mai bun preț.

Una dintre mașinile confiscate este un Audi A6 Quattro, iar prețul la licitație pornește de la doar 895 lei. Reprezentii ANAF o dau pe o sumă modestă, autoturismul nu este în cea mai bună condiție.

”În temeiul prevederitor art. 250 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificărite şi completărite ulterioare, vă facem cunoscut că în ziua de 27, luna ianuarie, la sediul D.G.E.S.C.S. – Direcția Operativa de Executare Silita – Serviciul Executări Sitițe Cazuri Speciale Regional Cluj-Napoca din locatitatea Cluj-Napoca, P-ţa Avram lancu, nr. 19, jud. Cluj – Sala de sedinţă, se va vinde la licitaţie următorul bun mobil, prima licitaţie:

Autoturism AUDI A6, 2.5 TDI QUATTRO. S Line, nr înmatriculare CM 816RC (Aut. Franța), nepornit de peste 4 ani, cu urme de uzură avansată. Sechestrul asigurator instituit prin Ordonanța din 03.05.2017 a DIICOT – Serviciul teritorial Cluj în dosar 176/D/P/2016. Preţul de pornire a licitației exclusiv TVA (lei) – 895 lei”, se arată în anunțul ANAF.

ANAF scoate mașinile la licitație

Până în 26 ianuarie, doritorii se pot înscrie pentru un Volkswagen Golf din 2005, cu 240.000 km la bord, sechestrat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud. Licitația pornește de la 6.434 lei.

O altă mașină scoasă la licitație este Volkswagen Passat din 2003 – 205.104 km, sechestrat de DNA Oradea, la prețul de pornire 7.721 lei. ANAF vinde și un Mercedes Benz ML 270 CDR, an fabricație 2001, preţ de pornire 15.800.

Oamenii din Medgidia pot cumpăra un Volkswagen Passat, an fabricaţie 2006, motorină, preţ de pornire 4.182 de lei sau Ford Transit, an fabricaţie 2003, motorină, preţ de pornire 5.914 de lei.

Cum poți participa la licitație?

Doritorii trebuie să depună cu cel puțin o zi înainte de licitație o serie de acte:

– oferta de cumpărare;
– dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei
– împuternicirea persoanei care îl reprezintă e ofertant;
– pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţutui;
– pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română
– pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
– pentru persoanete fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
– declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul din dosarul penal, potrivit observatornews.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *