Metoda banală pentru dezghețarea parbrizului pe care majoritatea șoferilor nu o știu

Veșnica problemă a șoferilor rămâne în fiecare iarnă dezghețarea parbrizului, dar acest proces este mai simplu decât pare.

Iarna a sosit, iar nopțile sunt din ce în ce mai reci, ceea ce le dă bătăi de cap șoferilor. Parbrizul mașinii poate îngheța complet, iar gheața trebuie îndepărtată cu o racletă, în frig, pentru a avea vizibilitate în timpul condusului.

Însă, există o metodă mult mai ușoară pe care oricine o poate face direct din interiorul mașinii, cât timp aceasta se încălzește. Potrivit unul videoclip postat de Driving Test Succes pe TikTok, gheața de pe parbriz poate fi îndepărtată lejer, prin activarea ventilatorului de parbriz al mașinii. Astfel, geamul se va încălzi din interior și va topi gheața.

„Parbriz înghețat? Pornește temperatura la maxim. Pornește ventilatorul de parbriz față la maxim. gheața ca începe să se toopească din cauza căldurii. Șterge excesul de apă și revino la ventilatorul normal”, au spus aceștia.

Sfatul poate părea unul banal, dar majoritatea șoferilor nu cunosc această modalitate. Clear WEar Driving au și eu un sfat util pentru conducătorii auto: „Acum nu folosiți ștergătoarele de parbriz sau spălătoarele de parbriz pentru că nu vă vor ajuta. Porniți sistemul de dezaburire din față și din spate. Dezaburitorul din spate încălzește și oglinzile laterale la majoritatea mașinilor noi. Dar dacă oglinzile nu sunt curate, asigură-te că le cureți înainte de a începe să conduci. Apoi poți folosi ștergătoarele”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *