Milioane de șoferi români pot avea cel mai mic preț la RCA. Ce mașini pot beneficia de reduceri

După falimentul City Insurance, o nouă firmă care va acoperi un gol pe piața locală de RCA a început să vândă. Iată ce mașini vor beneficia de prețuri mici la asigurarea RCA.

Axeria Iard, firma franceză controlată de un asigurător american care a mai fost prezent pe piața din România până în august 2020, debutează pe piața din România.

Astfel, Axeria Iard începe subscrierea pe piața românească cu polița de răspundere civilă auto față de terți (RCA). Aceasta reprezintă primul produs de asigurare oferit viitorilor clienți din România, conform Economica.net.

Axeria Iard continuă parteneriatul strategic al grupului cu compania INTARO, ce va oferi servicii specializate la nivelul întregii țări, în special privind instrumentarea și administrarea portofoliului de daune, folosind soluții IT de ultimă generație. Unul dintre obiectivele principale ale Axeria Iard este despăgubirea rapidă și corectă a clienților din portofoliu”, spune compania.

Compania completează: „Aceasta tranzacție, prin care Axeria Iard a fost achiziționată de către Grupul Watford, reprezintă un adevărat punct de cotitură în istoria companiei și poziționează Axeria Iard într-un grup internațional puternic și dinamic. Prin această achiziție, grupul Watford/Somers continuă strategia de dezvoltare pe piața de asigurări Europeană post Brexit”.

Acești șoferi vor beneficia de prețuri mai mici pentru mașini, la RCA

Conform unei analize Economica, în ceea ce privește categoria de clienți pe care o țintește se știe aproape sigur că Axeria nu vrea camioane, autocare, microbuze, taxiuri sau, în general orice alte mașini pe persoană juridică, cunoscute ca având o frecvență a daunei mult peste medie.

Principala țintă sunt automobilele pe persoană fizică. Axeria va încerca probabil să segmenteze în funcție vârsta șoferului (va cota mai sus decât concurența acolo unde șoferii sunt tineri sub 30 de ani) și de capacitatea motorului.

Axeria se va deosebi pe piață la segmentarea în funcție de zona unde este condusă mașina. Mașinile din orașele mici, sub 20.000 de locuitori, sunt principala țintă a companiei. Șoferii aceștia vor beneficia de prețuri mai mici din partea Axeria.

sursa – playtech.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *