„Misiune mai puțin obișnuită la RAR Tulcea” Ce a făcut șoferul unei autoutilitare după ce vehiculul a picat inspecția

Inspectorii de la Registrul Auto Român (RAR) din Tulcea au avut parte de o misiune neobișnuită atunci când un șofer de autoutilitară, căruia i-a fost reținut certificatul de înmatriculare în trafic, a încercat să recupereze documentul.

”Misiune mai puțin obișnuită pentru colegii de la RAR Tulcea, după ce o autoutilitară a fost adusă la reprezentanță pentru redobândirea certificatului de înmatriculare

Cum nu se putea lua în calcul readmiterea în circulație a autovehiculului, proprietarul a mai făcut o ultimă încercare de a-i convinge pe colegii noștri că mașina funcționează corespunzător.

Rezultatul tentativei de a bascula bena poate fi observat în fotografii, iar totul s-a transformat într-o acțiune comună pentru readucerea componentei într-o poziție de siguranță.

Din lista de deficiențe constatate putem menționa existența unor componente confecționate artizanal, lipsa amortizoarelor spate, porțiuni ale șasiului străpunse de rugină sau funcționarea neconformă a sistemului de direcție.

Dincolo de aparențele care pot părea amuzante, vă asigurăm că astfel de autovehicule nu primesc dreptul de a redobândi certificatul de înmatriculare.

P.S. apărătorile de noroi păreau noi…”, a transmis RAR Tulcea într-o postare făcută pe Facebook.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *