Momentul teribil în care un șofer de TIR leșină la volan, iar camionul intră cu viteză pe contrasens (Video)

Acesta este momentul șocant în care un TIR intră cu viteză pe contrasens, după ce șoferul își pierde cunoștința la volan. Scena teribilă a fost filmată cu o cameră de bord.

S-a întâmplat vineri, 16 octombrie, pe drumul A505, în zona Muzeului Imperial de Război Duxford din Cambridge, în regiunea East din Marea Britanie.

Camera de bord a unei mașini a surprins momentul în care un TIR pătrunde pe sensul opus de mers, spulberă o mașină care circula regulamentar, trece milimetric pe lângă o benzinărie și se oprește într-un șanț.

Potrivit jurnaliștilor de la cambridgeindependent.co.uk, care citează surse neconfirmate, șoferul de TIR ar fi leșinat la volan.

Precizări făcute de Poliție despre accidentul rutier

„Am fost solicitați vineri (16 octombrie), imediat după ora 16.15, la locul unui accident în care au fost implicate un camion și două mașini, în Royston Road, Duxford.

Camionul a ajuns într-un șanț, după ce a distrus mai mulți stâlpi de telegraf. Drumul a fost închis pentru cercetări și nimeni nu a fost rănit”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Cambridgeshire.

Poliția nu a comentat speculațiile potrivit cărora șoferul s-ar fi sufocat cu mâncare și a leșinat, dar a precizat că nimeni nu a fost arestat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.