NEVĂZĂTOR cu acte, dar cu permis de conducere. Poveste incredibilă la Oradea

Situaţie incredibilă în Oradea. Un bărbat care deţine certificat de nevăzător a reuşit să obţină permisul de conducere, printr-un fals în acte. Mai grav este că situația a fost descoperită întâmplător, când fosta soție și-a denunțat partenerul.
Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals pentru că au măsluit rezultatul analizelor oftalmologice, astfel încât bărbatul cu probleme de vedere să-şi poată reînnoi permisul de conducere, potrivit ebihoreanul.ro.

În 2018, orădeanul avea o ofertă pentru a se angaja şofer la o firmă de curierat în Elveţia, dar trebuia să-şi reînnoiască permisul de conducere, în condițiile în care el suferea de o problemă gravă de vedere, avea legitimaţie de nevăzător și a depus dosar de pensionare.
În aceste condiții, soția a făcut controalele medicale în locul soțului, apoi a modficat numele în documente. După divorț, orădeanca şi-a denunţat fostul soţ și, pentru a nu s=fi ea trasă la răspundere, a afirmat că bărbatul ar fi forțat-o. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *