Noua Dacia Duster, apreciată de revista britanică Top Gear! Ce se spune despre a treia generație a modelului: „Arată puțin… prea bine”

Dacia a lansat miercuri, 29 noiembrie, cea de-a treia generație Duster, o mașină cu o imagine robustă, performanțe off-road îmbunătățite și tehnologii noi. Acest autoturism promite mai multă siguranță și mai mult confort.

Revista britanică Top Gear a discutat despre dezvoltarea noului model Duster și, după noile tehnologii adăugate, se întreabă dacă nu va fi afectat și prețul autoturismului.

De asemenea, Duster III dispune și de materiale mult mai durabile, de un sistem de propulsie hibrid, fiind dotat cu noi tehnologii.

„Simt că Duster a crescut destul de mult. Nu mai poate fi considerată o mașină pentru un buget redus. Dar Dacia insistă că aceasta va oferi totuși un raport calitate-preț suprem și va fi una dintre cele mai accesibile mașini din segment. Deci, presupun doar 18.000 de lire sterline pentru modelul de bază. Dacă Dacia va menține costul jos și va oferi toate aceste lucruri, atunci va rămâne în topul listei. Este destul de bun!”, a mărturisit Tom Ford, editorul revistei britanice Top Gear, conform a1.ro.

Luna trecută, noul model de Duster a fost surprins în teste pe străzile din România. Noua generație vine cu un sistem de frânare pe disc pe puntea din spate, fiind, de asemenea, primul model de Dacia, de la originalul 1100, cu astfel de sistem.

„Au nimerit-o în stil mare. Interiorul și exteriorul sunt mai frumos proiectate decât 99% din toate celelalte mașini. Cel mai bun compliment pe care îl pot face este că acesta este un pachet genial, indiferent de preț. Ar trebui să atragă o categorie complet nouă de cumpărători. Bravo Dacia”, a mai scris Top Gear.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *